Tag en gratis stresstest. Stresssymptomer stresscoaching

Tag en gratis stresstest

I alt for mange tilfælde opdager vi først, at vi er stresset når grænsen er overskredet, og en ubehagelig og lang sygemelding, der udfordrer vores tålmodighed, venter forude. Vi opdager og erkender stress alt for sent. Men det er kan let være anderledes. Tag en gratis stresstest længere nede i artiklen.

Med en stresstest har du en hurtig indikator for dit stressniveau og du kan agere og gribe ind, inden du eventuelt ender med en ubehagelig sygemelding og med personlige konsekvenser. Det gode ved stresstesten er, at du kan udfører den her og nu og online.

Gå videre til stresstesten med det samme her.

Stresstest stressscoaching stressbehandling - Spørgsmål

Stresstestens spørgsmål

Bliv mere bevidst om din stress

Allerede mens du besvarer de 28 konkrete ja/nej-spørgsmål, bliver du mere opmærksom på, hvordan du egentlig har og bevidst om hvilket symptomer på stress du oplever. Testen tager mindre end 5 minutter.

Min erfaring er, at det er godt med en stresstest, da vi ikke altid selv er klar over vores stressniveau. En stresstest er en god indikator og er vejledende for din stress. Den kan ikke diagnosticere om du er stresset eller syg af stress. Her skal din læge eller en anden autoriseret fagperson ind over.

Få resultatet af din stresstest med det samme

Stresstest stressscoaching stressbehandling - Resultateksempel

Eksempel på stresstestens resultat

Endnu en god ting ved stresstesten er, at du får resultatet du med det sammen. Et resultat du kan skrive ud og gemme. Du kan bruge det som en rettesnor i dialoger med din arbejdsplads, din læge, din stressbehandler og dine nærmeste.

Som der står i testresultatet er det kun vejledende og giver kun en indikation af din situation. Du skal stole på din intuition, hvis den fortæller dig, at du er mere stresset end resultatet angiver.

Resultat farver din stress grøn, gul og rød, svarende til hvor alvorligt dit stressnineau er. Testen fortæller også hvor mange alvorlige stresssignaler du har svaret “ja” til. Vær opmærksom på, at nogle symptomer kan skyldes andet end stress. For at finde ud af det, kan det være en god idé at alliere dig med en læge og blive undersøgt for andre helbredsmæssige udfordringer.

Hvis du senere lavet en ny test, eller løbende laver nye test, kan du sammenligne dem med din tidligere test, og få et indtryk af om din stress mindskes.

Tag en gratis stresstest her

Du kan tage stresstesten ved at klikke her.

Læs mere om den stresscoaching jeg tilbyder og skyldes stressen konflikter, misforståelse og utryghed i parforholdet kan min parcoaching og parterapi måske være en vej for dig og din partner.

Mange stressfrie hilsner

Thomas, Wibling Coaching

Kilde: Den stresstest jeg anvender i stresscoaching, er udviklet af firmaet Forebyg Stress ApS.

Læs flere artikler om stress og selvledelse her.

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] du stresset eller har mistanke om at du er det, så lav en hurtig stresstrest eller tal med din leder eller læge. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du hurbrug for […]

  2. […] kan teste din stress med denne stresstest og du kan læse mere om stresstesten i artikler her: Artikel om stresstesten. Du er også velkommen til at læse om min stresscoachingydelse […]

  3. […] Læs eventuelt om stresscoaching og tag en stresstest her. […]

  4. […] kommer også lidt omkring stress, men hvis du ønsker en test der er mere målrettet til stress så så klik her. Testen fra Djøf er en god, hurtig og generel test med udgangspunkt i din […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *