Ungecoaching og Trivselscoaching

Forløb i ungecoaching med tillidsfuld coach,
der træner mestring til at håndtere
svære tanker, følelser og situationer og øger trivslen.

Det får du:

 • Hurtigt opstart og fleksibelt forløb.
 • Værdi for pengene.
 • Tillidsfuld ungecoach med stor erfaring.
 • Stor tilfredshed fra tidligere kunder.
 • Nærværende, konkret og metodisk tilgang.
 • Udbytte for fremtiden.

Ungecoaching med én-til-én samtaler der træner af trivsel og mestring

I ungecoaching arbejder vi med coaching af velbefindende, livsduelighed og trivsel. Der er fokus på mentale og følelsesmæssige udfordringer og de mange aspekter, som unge ofte forholder sig til , når de udvikler sig fra ung til voksen, fra skole og uddannelse til job og fra gamle til nye relationer og udfordringer. Med unge coaching bliver du via kognitive og praktiske elementer trænet i at håndtere udfordrende vilkår, tanker og følelser.

Jeg møder dig der, hvor du er. Jeg tager højde for, at du har dine helt egne unikke oplevelser og historier. Jeg tilpasser indholdet og sammen forfølger vi dine udfordringer og temaer og finder de indre og ydre mekanisme der udfordrer dig og afklare kognitive veje og strategier, der støtter og hjælper dig.

Hvis du er ung og er stresset kombineres forløbets indhold med elementer fra stresscoaching og stressbehandling. Er du i tvivl om du er stresset, kan du tage en stresstest her.

Ungecoachingens målgruppe

Ungecoaching henvender sig til unge mellem 16 og 30 år, som evner og ønsker at fortælle om og arbejde med deres situationer og oplevelser.

Indhold og varighed af ungecoaching

Ungecoaching - velbefindende, livsduelighed og trivselSamtaler er typisk af én times varighed med et indhold, som skaber ro, struktur og fremdrift. Undervejs benytter vi relevante redskaber og øvelser, der også sikrer fremdrift i processen. Der vil være lidt hjemmeopgaver, som øger udbyttet af forløbet og fastholde en positive udvikling.

I ungecoaching bliver bogen Trods dine begrænsninger ofte anvendt og bliver udleveret ved forløbets begyndelse.

Det anbefales at at vores samarbejde strækker sig over flere samtaler og helst over et par måneder, for at sikre, at kompetencer og udbyttet indlæres og integreres. Ved længerevarende samarbejde vil der typisk være én samtale om ugen i første halvdel af samarbejdet og én samtale hver anden uge i anden halvdel.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Få et bedre ungeliv

Udbytte af ungecoaching:

Med ungecoaching kan dit udbytte af forløbet eksempelvis være, at:

 • Mindske præstationsangst og usunde krav til dig selv.
 • Håndtere angst, depression og stress, og forstå, hvad der presser dig og hvorfor.
 • Håndtere svære situationer og relationer.
 • Få mere selvværd og tro på dig selv.
 • Genfinde glæden, trivslen og dit velbefindende.
 • Sove bedre, få indre ro, mere energi og struktur.
 • Få struktur og balance i dit liv.

Pris og mødeform

Der er flere prismodeller for din investering i at arbejde med dig selv. Se priser her.

Kortere samarbejde (én eller tre coachinger) vælges typisk ved mindre komplekse og mere enkeltstående udfordringer. Længere samarbejde vælges typisk ved flere komplekse og dybere udfordringer samt at et større og dybere udbytte ønskes. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig og lad os afstemme, hvad der rigtigt for dig.

Moms er inkluderet for privatpersoner og for organisationer og institutioner lægges moms oveni. (institutioner, ungecentrer og kommuner vil ofte gerne betale for forløbet for at hjælpe den unge videre).

Ungecoachingens mødeform kan foregå fysisk i mine lokaler nær Køge eller online/telefonisk. Det afhænger af hvad der er det bedste for dig.

Se videoen om Empowerhjulet, som overordnet præsenterer nogle af de elementer forløbet arbejder med (Varighed knap 6 minutter).

Kontakt mig og få et bedre ungeliv...