Foredraget

Trods dine begrænsninger

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching - Certficeret Stresscoach og Mastercoach

Book et foredrag...

Foredraget Trods dine begrænsninger er et letforståelig og underholdende inspiration til at mestre tilværelsen med svære vilkår bedre.

Foredraget inspirerer til at omsætte udfordringer, manglende overskud og mistrivsel afledt af vores begrænsninger, til det bedre. Det inspirerer til hvordan du øger dit velbefindende, tilfredsheden med dig selv og håndterer:

  • Dine begrænsninger og svære situationer.
  • Andres oplevelse af dig.
  • Manglende energi, tankemylder og indre uro.

Ovenstående og og lignende vil du og jeres gruppe i underholdende selskab med mig, få inspirerende og let anvendelige veje til. Jeg tager udgangspunkt også i egne erfaringer fra et liv med svære udfordringer og vilkår.

Indhold:

Foredraget Trods dine begrænsninger fokusere på at omsætte svære ubehagelige situationer til mening og overskud. De overordnede temaer er proaktivitet, selvledelse, indre balance, mestring og empowerment og kommer omkring elementer som:

  • Empowerligningen.
  • Empowerhjulet.
  • Ressourcebatteriet og energidisponering (læs eventuelt om dette her: Artikel: Hold øje med dit energiforbrug).
  • Personlig blomstring.
  • At håndtere udfordringer som mistrivsel og manglende overskud.
  • Indre ro og mental programmering.

Pris og det praktiske:

Foredraget kan tilpasses jeres behov vedrørende varighed og indhold. Normalt anvendes foredraget i en to timers seance med en pause i midten, men kan let tilpasses behov og ønsker. Foredraget præsenteres i en inspirerende og underholdende blanding af værktøjer, redskaber og eksempler.

Se prisen for foredraget “Trods dine begrænsninger” her.

Hvis I har spørgsmål eller andet, er I velkomne til at kontakte mig.

Tidligere anvendelse:

Foredraget er anvendt mange gange til eksempelvis organisationer og foreninger for målgrupper med svære vilkår og til grupper, der ønsker inspiration og veje til at bruge sine ressourcer bedre. Det er tidligere blevet booket af patientforeninger, handicapforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner, kommuner og jobcentre samt virksomhedsnetværk.

Det inddrager situationer og eksempler fra både mit privat og arbejdsliv.

Kontakt mig for dit næste foredrag...

Fra tidligere foredrag

foredraget Trods dine begrænsninger
Foredraget Trods dine begrænsninger