Foredraget trods dine begrænsninger

Foredraget trods dine begrænsninger er et inspirerende, empatisk og indlevende
letforståeligt foredrag om at mestre tilværelsen med svære vilkår bedre.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Book et foredrag...

Foredraget underholder og inspirerer på letforståelige måder til at omsætte udfordringer, manglende overskud og mistrivsel afledt af vores begrænsninger til det bedre.

Det inspirerer til hvordan du øger dit velbefindende, tilfredsheden med dig selv og håndterer:

  • Begrænsninger, handicap og svære situationer.
  • Livsvilkår med kroniske tilstande og sygdomme.
  • Manglende energi, tankemylder og indre uro.
  • Manglende selvværd og utilfredshed med sig selv.
  • Andres negative oplevelse af dig.
  • Mistrivsel i jobbet, uddannelsen og sociale relationer.

Ovenstående og lignende vil du og jeres gruppe i underholdende selskab med mig, få inspirerende og let anvendelige veje til mentale og praktiske måder at mestre tilværelse bedre. Foredraget kombineres og krydres med historie, eksempler, visuelle præsentationer og underholdende redskaber, der sikre at indholdet tilpasses til deltagernes læringsstil og kapacitet. Jeg tager også udgangspunkt i egne erfaringer fra et liv med svære udfordringer og vilkår.

Indholdet i foredraget Trods dine begrænsninger:

Foredraget fokuserer på at omsætte svære ubehagelige situationer til mening og overskud. De overordnede temaer er proaktivitet, selvledelse, indre balance, mestring og empowerment og kommer omkring elementer som:

Pris og det praktiske:

Foredraget kan tilpasses jeres behov vedrørende varighed og indhold. Normalt anvendes foredraget i en to timers seance med en pause i midten, men kan let tilpasses behov og ønsker. Foredraget præsenteres i en inspirerende og underholdende blanding af værktøjer, redskaber og eksempler.

Se prisen for foredraget “Trods dine begrænsninger” her.

Har I behov for en workshop på alt fra 4 timer til to dage, hvor foredraget elementer trænes og integreres mere hos deltagerne, kan vi aftale det. Her afstemmer sammen jeres mål og ønsker, og jeg tilpasser indholdet og strukturen derefter. Ved sådanne aftaler aftales prisen individuelt og afhængig af opgavens varighed.

Hvis I har spørgsmål eller andet, er I velkomne til at kontakte mig.

Tidligere anvendelse af foredraget Trods dine begrænsninger:

Foredraget er anvendt mange gange til eksempelvis organisationer og foreninger for målgrupper med svære vilkår og til grupper, der ønsker inspiration og veje til at bruge sine ressourcer bedre. Det er tidligere blevet booket af patientforeninger, handicapforeninger, skoler og uddannelsesinstitutioner, kommuner og jobcentre samt virksomhedsnetværk.

Det inddrager situationer og eksempler fra både mit privat og arbejdsliv. Se eventuelt og mød mig i videoen om empowerhjulet herunder (Varighed knap 6 minutter).

Kontakt mig for dit næste foredrag...

Fra tidligere foredrag

foredraget Trods dine begrænsninger
Foredraget Trods dine begrænsninger