Bog Rejsen til forvandlende tanker

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Kontakt mig hvis du vil købe bogen

Beskrivelse af bog Rejsen til forvandlende tanker:

Rejs med den proaktive Kaptajn Trods og reaktive Hr. Hængenæb ud på Livets Ocean

Selvhjælpsbog, der er skrevet som en fabel for voksne og børn, der døjer med tankemylder og negative følelsesmønstre. Historien handler om Kaptajn Trods og Hr. Hængenæb, der sejler med Skæbneskibet på Livets Ocean. Her er kunsten at få styr på unyttige tanker, sætte en ny tankekurs og udvikle sit selvværd.

Om metaforerne og karaktererne i historien (fra fablens indledning)

Historien foregår i havet Livets Ocean, der er en metafor for selve livet, og de udfordringer det byder på. På en sørejse ud på Livets Ocean er vi ombord på Skæbneskibet, der jager kostbare skatte fyldt med læringer, der kan skabe positive forandringer.

Skæbneskibets besætning består af to figurer, der går til livets situationer på forskellige måder. Figurerne ligner os mennesker en hel del. Den ene er Kaptajn Trods, som gengiver en optimistisk, positiv og modig tilgang til livet. Kaptajn Trods går til livets situationer med en proaktiv, initiativrig og kreativ tilgang. Den anden er papegøjen Hr. Hængenæb, som gengiver en pessimistisk, negativ og frygtsom tilgang til livets situationer. Hr. Hængenæb går til livets situationer med en reaktiv, usikker og frustreret tilgang. Udtrykt på en anden måde er Kaptajn Trods en kriger og Hr. Hængenæb et offer.

Starten af fablen Rejsen til forvandlende tanker

Denne Bog Rejsen til forvandlende tanker foregår langt væk herfra var der engang et stort hav, som hed Livets Ocean. Her tog Skæbneskibet til søs for at finde kostbare skatte fyldt med læringer. Læringer, der gjorde Skæbneskibets besætning klogere og mere tilfredse.

Hver dag sejlede Kaptajn Trods og Hr. Hængenæb ud på Livets Ocean for at lede efter kostbare skatte. På Livets Ocean var to dage ikke ens. Det var meget omskifteligt. Den ene dag var vandet roligt. Vinden kunne være stille, og solen kunne skinne fra en skyfri himmel. Den næste dag var måske stormfuld og bød på høje bølger. Man kunne aldrig vide, hvilke omstændigheder man befandt sig i.

Hverken Kaptajn Trods eller Hr. Hængenæb havde indflydelse på, hvordan Livets Ocean udfoldede sig. De havde kun indflydelse på deres tilgang til Livets Ocean. De havde indflydelse på at navigere Skæbneskibet igennem udfordringer og frem til de kostbare skatte. Skæbneskibet var et pudsigt sørøverskib med nogle særlige redskaber. Når de blev anvendt rigtigt, var det lettere at finde kostbare skatte.

Her får du Rejsen til forvandlende tanker

Du kan købe bogen i din boghandel (f.eks. www.saxo.com hvor du kan købe alle mine bøger). Du kan låne bogen gratis på ereolen.dk. Bogen findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Ønsker du flere bøger og opnå rabat, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på mail: thomaswibling@gmail.com.

Bog Rejsen til forvandlende tanker. Forlaget Hadet godt. Wibling Coaching