Betingelser

Det praktiske om tider og betingelser for afbud etc.

Her finder du retningslinjer for tider og betingelser for vores samarbejde. Du finder retningslinjer for booking, afbud, betaling med mere.

Booking af tider:

Du booker din første coaching ved at ringe til mig. Efterfølgende tider aftaler vi under coachingen.

Mødeform:

Vores coachingsessioner kan foregå ved fysisk møde i mit coachinglokale, pr. telefon eller online alt efter hvad der er bedst for dig.

Hvis du er i tvivl:

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig eller hvis du vil afstemme om eller hvilket af min coachngydelser der er den rigtige for dig.

Betaling:

Du modtager en faktura med pris og betalingsoplysninger. Du kan betale ved bankoverførelse eller mobilpay. Ved længerevarende samarbejde kan vi aftale månedslige faktureringer.

Ved afbud:

Meddeles senest 24 timer før konsultationen – ved senere afbud betales for konsultationen.
Afbud til mandag konsultationer meddeles senest fredagen før kl. 10. Grunden er, at der er for kort tid til at booke til en anden.

Mine ydelser:

Mine ydelser er én-til-én coaching og sparring, foredrag, kurser samt samarbejde på konsulent, freelance og deltid. Du kan læse mere om ydelserne via nedenstående links:

Én-til-én coaching:

Stresscoaching.

Ressourcecoaching.

Ungecoaching.

Foredrag og kursus:

Foredrag Trods dine begrænsninger.

Foredrag om ressourcesagsbehandling.

Kursus i ressourcesagsbehandling.

Tilbud til virksomheder og organisationer: 

Intern ressourcecoach.

Intern stress- og trivselscoach.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Har du andre spørgsmål?