Samarbejde med intern stress- og trivselscoach

Stress og trivsel coaching - Udbytte

For individuel trivselscoaching:

Skab mere overskud på bundlinjen, forbedre arbejdsmiljøet via en mindre investering

Få en intern stress- og trivselscoach i et mere fast samarbejde, der fremmer arbejdsmiljøet, fastholder og tiltrækker personale hos jer med en relativt lille indsats, der tjener sig selv hjem.

Omkostningerne ved sygemelding grundet stress og mistrivsel betyder, at I har overskud, når vores samarbejde sikrer, at mindre end to medarbejdere pr. måned ikke overgår til længerevarende sygemelding eller er bare én måned tidligere i arbejdet igen efter sygemelding. Dette og mere til er helt sikkert muligt at matche.

Værdiskabelsen med mig som intern stress- og trivselscoach

Sygemeldinger grundet stress og mistrivsel vurderes at koste fra kr. 30.000 til kr. 100.000 om måneden for hver medarbejder.

Det vurderes, at omkring 10 procent har symptomer på alvorlig stress. Og det siges, at nedsætte arbejdsevnen med 20-25 procent. Dertil fælger ineffektivitet og mistrivsel.

At sætte ind inden sygemelding vil dække udgifterne ved vores samarbejde og sparer penge og reducere ressourcespild hos jer.

Fordele ved vores samarbejde

 • Sparer penge og øger kapaciteten.
 • Holder på medarbejdere og minimere behovet for rekrutering af nye.
 • Eliminere ventetid og ressourceforbrug ved ekstern stressbehandling.
 • Tidlig, effektiv og forebyggende indsat.
 • Signalerer omsorgsvilje.
 • Øger tryghed og medarbejdertilfredshed.

Samarbejdsform for intern stress- og trivselscoach

Samarbejdet med mig som Intern stress- og trivselscoach kan være  et antal dage pr. uge, hvor medarbejderne kan få sparring og coaching til enten at forebygge stress- og mistrivsel eller effektivt at komme igennem en presserende periode. At efter jeres ønsker kan vi aftale én til tre dage pr. ugen som rummer 4 til 12 medarbejdere ugentligt.

Medarbejderne får mellem 5 til 7 samtaler, afhængig af mængden af stress og mistrivsel samt deres tilstand og ressourcer. Samtalerne foregår personligt eller online. Mellem samtalerne får medarbejderne lidt refleksionsmateriale som fastholder udbyttet.

Vi kan samarbejde som freelance-, projekt- eller deltidssamarbejde. Ved opstart af aftaler vi:

 • Omfang og integrering hos jer.
 • Kommunikation af tilbuddet til relevante parter og medarbejdere.
 • Procedurer for henvisning.
 • Relevant informationsrutine.
 • Administrative værktøjer.
 • Lokale til personlige møder, hvis det ønskes.

Feedback fra tidligere af min stresscoaching og trivselscoaching

Feedback i mine mere end 3.000 coachinger med fokus på stress og mistrivsel er (er målt på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er ikke tilfreds og 5 er meget tilfreds).

 • Tilfredshed med coach = 4,5.
 • Tilfredshed med forløbet = 4,9.

På en skala fra 0 til 10, hvor 0 er ingen stress og 10 er meget stresset vurderer deltagerne at deres stress er faldet med mere end 5 point i gennemsnit i løbet af et forløb med 7 samtaler.

Kort om coachingen

Jeg arbejder med tilgnage der forbedre indre velbefindende, og virker som fundament til positive forandringer i hverdagen. Kombination af min personlige og faglige erfaringer gør, at jeres medarbejdere nødes effektivt og med den rigtige hjælp.

Min coaching er på en gang nærværende, omsorgsfuld og trænende og favner personer fra flere områder og niveauer. Det er sagt, at min evne til at skabe forbedringer i svære og komplekse processer, er enestående.

Andre samarbejdsmuligheder

Vi kan også have et kortere samarbejde igennem kursus i ressourcesagsbehandling eller foredrag om ressourcesagbehandling eller coachingsamarbejde til nogle enkelte af jeres medarbejdere.

Kontakt mig og afstem mulighederne.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Vil du vide mere?