Bog Lad ikke et handicap styre dit liv!

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Kontakt mig hvis du vil købe bogen

Beskrivelse af bog Lad ikke et handicap styre dit liv!

“Lad ikke et handicap styre dit liv!” er en letlæst og informativ bog til mennesker med et handicap. Gennem enkle anvisninger og gode eksempler får du et indblik i de mekanismer, der er med til at styre vores liv, og som det, med lidt arbejde, er muligt at ændre til det bedre – både i privatlivet og i arbejdslivet!

Indholdsbeskrivelse

Kender du til det, at livet med et handicap ikke altid er let? At det giver ekstra udfordringer og ofte gør det sværere at leve et godt liv og få det ud af det, du ønsker? Det er helt normalt. De fleste med et handicap synes, det kræver en ekstra indsats at få et godt liv og klare sig godt med de begrænsninger, som deres handicap medfører. Det betyder, at mennesker med handicap ofte har afvisninger og nederlag med i bagagen, der alene skyldes deres handicap. Det kan kræve mere af os at opnå de samme ting, som mennesker uden handicap. Bogens fire kapitler indeholder inspiration til hvordan du kan få bedre resultater med et handicap.

Kapitlerne i Lad ikke et handicap styre dit liv!

Kapitel 1: ”Grundlæggende ideer der forbedrer dit liv”. Dette kapitel beskriver viden og adfærd, der giver dig et bedre fundamentet for at få mere ud af dit liv.

Kapitel 2: ”Din indstilling til dit handicap er nøglen”. Dette kapitel handler om, hvordan du kan have en mere handlingsorienteret indstilling til dit handicap. Det kommer ind på, hvad du kan gøre, for at dit handicap ikke fylder for meget, og hvordan du kan bruge dit handicap positivt.

Kapitel 3: ”Succes med handicap på job” handler om den modstand, du kan møde, når du skal have eller er i et job. Kapitlet beskriver en række barrierer, der eksisterer på arbejdsmarkedet omkring mennesker med handicap. Det giver ideer til, hvad du kan gøre for at overvinde dem, og inspiration til hvordan du kan støtte din nuværende eller kommende arbejdsplads i at opleve succes med dig som medarbejder.

Kapitel 4: ”Sådan kommer du videre” er det sidste kapitel. Det henvender sig til dig, der ønsker metoder til at forbedre dit liv. Du vil finde inspiration til, hvordan du kan flytte dig mod det, du ønsker.

Bogens indhold er baseret på redskaber, tips og ideer, som jeg har anvendt og møder i min dagligdag. Indholdet er krydret med historier og eksempler fra mit eget liv, fra mennesker jeg har mødt på min vej, og fra mine foredrag og min undervisning. Jeg ønsker at blandt andet inspirere dig til at:

  • At være kaptajnen i dit liv
  • Overvinde dine egne barrierer
  • Få en bedre tilværelse med et handicap
  • Udnytte dine ressourcer og kompetencer bedre
  • Få mere ud af dit liv og din karriere på trods af et handicap
  • Overvinde de barrierer handicappede møder på arbejdsmarkedet

Bogen er skrevet til dig, der har ressourcer mentalt og fysisk, og som er i stand til at tage vare på dig selv og gøre noget positivt ved dit liv og din karriere. Derudover henvender den sig til mennesker uden handicap, der har interesse i at vide mere om de udfordringer, vi med et handicap møder.

Du får Lad ikke et handicap styre dit liv her:

Du kan købe Lad ikke et handicap styre dit liv! i min webshop (f.eks. www.saxo.com hvor du kan købe alle mine bøger) eller i din onlineboghandel. Du kan låne bogen gratis på ereolen.dk. Bogen findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Ønsker du flere bøger og opnå rabat er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på mail: thomaswibling@gmail.com.

Bog Lad ikke et handicap styre dit liv! Forlaget Ha det godt. Wibling Coaching