Det praktiske

Peg på “Det praktiske” i hovedmenuen øverst og vælg det ønskede underpunkt

I hovedmenuen har kan du forskellige grundlæggende praktiske informationer om samarbejde med mig og andre forhold på hjemmesiden. Hovedmenuen “Shop + det praktiske” har til formål, at gøre det let for dig som kunde hos mig, og at bruge min hjemmeside. Hovedmenuen indeholder min webshop, kort om mig, tider og betingelser, privatlivspolitik om mine bøger i Forlaget Ha’ det godt. Herunder er hvert under punkt i hovedmenuen “Shop + det praktiske” kort beskrevet.

Kort om undersiderne:

  • Webshop: Her kan mine bøger, ebøger og lydbøger bestilles. Hvis du ønsker at købe flere af en bog og opnå rabat, er du velkommen til at kontakte mig. Så finder vi en god pris og aftale.
  • Om mig: Her kan du læse om mine erfaring, baggrund, kort om mine ydelser samt se nogle af mine professionelle relationer.
  • Tider og betingelser: Her finder du retningslinjer for tider og betingelser for vores samarbejde. Du finder retningslinjer for booking, afbud, betaling med mere.
  • Privatlivspolitik: Her kan du læse om at min hjemmeside er en sikker side og at den er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider.
  • Indholdsoversigt: Her får du et hurtigt og punktligt overblik over ydelser, produkter, inspirationer og redskaber.
  • Forlaget Ha det godt: Her kan de se mine bøger og læse kort om hver af dem. Ønsker du at bestille nogen af dem, kan du enten benytte dig af webshoppen, kontakte mig eller henvende dig i din boghandel eller online boghandel.

Klik dig videre ved at pege på “Shop + det praktiske” i hovedmenuen øverst. Derefter vælger du det underpunkt, som du ønsker at vide mere om. Hvis du har spørgsmål eller andet til ovenstående eller til mine ydelser er du velkommen til at kontakte mig ved brug af via kontaktformularen eller via min mail: thomaswibling@gmail.com.

Rigtig god fornøjelse med min hjemmeside. Sig endelig til, hvis du har brug for hjælp.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Vil du vide mere?