Privatlivspolitik

Denne hjemmeside https://thomaswibling.dk. ejes af Thomas Wibling, Plantagevej 5, 4623 Lille Skensved, thomaswibling@gmail.com, CVR 30 42 58 71. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, køber produkter og ydelser, lagres data om dig.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb af produkter og ydelser anvendes alene til at levering og fakturering.

Dataopbevaring og sletning af data

Dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender ifølge kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger som navn, adresse, e-mail, telefonnummer. Oplysningerne er fået:

  • Af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra sociale medier som er offentligt tilgængelige.

Behandlingsgrundlag

Oplysningerne gemmes for at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Videregivelse af personlige oplysninger

Personoplysninger videregives ikke, men dit navn og mailadresse lagres hos Aweber.com, som anvendes som platform for nyhedsbrev.

Opbevaring

Personoplysninger opbevares , så længe det er nødvendigt til de formål de er opsamlet til.

I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester opbevares personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid rette henvendelse og få oplyst, hvilke personoplysninger der er gemt om dig.

Hvis der er fejl i dine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så de er rigtige.

Ønsker du ikke længere, at dine personoplysninger er gemt her kan du også sende en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk..

Kommentarer og kontaktformularer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.