Bog HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Kontakt mig gerne

Beskrivelse af bogen HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven

I eventyret følger vi HvabeHaren rundt i Ha’ det godt-skoven. På sin vej møder den skovens andre dyr og lærer om at være nysgerrig, hvordan man stiller gode spørgsmål, hvordan man ved hvad der er rigtigt for én, og at ha’ det godt med sig selv – uanset hvad andre tænker, om at være kreativ og mange andre færdigheder, der er gode at lære så tidligt i livet som muligt. HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven sætter gang i mange gode, positive og sunde tanker for barnet. Eventyrets små øvelser hjælper barnet til bedre selvværd.

Fra bogens bagside

HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven er et eventyr for børn om personlig udvikling. Bogen præsenterer personlig udvikling på en let, sjov og eventyrlig måde, så børnene kommer til at tænke over deres liv på en ny og anderledes måde.

Bogen handler om HvabeHaren, der ikke har det godt. Den tager rundt i Ha’ det godt-skoven. Den vil finde ud af, hvordan den kan få det bedre. På sin vej møder den nogle sjove og kloge dyr.

Sammen med HvabeHaren viser dyrene på en let og sjov måde nogle veje til det, vi alle ønsker: Nemlig at ha’ det godt. Sidst i bogen er der en øvelse, som lærer børnene at blive mere opmærksomme på de dejlige ting i livet. Den kan laves af børnene alene eller den kan bruges til en aktiv snak om at ha’ det godt.

Eventyret kan bruges som god og positiv højtlæsning for de mindre børn, men egner sig også godt som frilæsning til de større børn. Det kan læses i små bidder og være grundlag for debat og læring. Bogen er i farver, en god kvalitet og med sjove og illustrative tegninger.

Her får du HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven

Du kan købe HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven i boghandel (f.eks. www.saxo.com hvor du kan købe alle mine bøger). Du kan låne bogen gratis på ereolen.dk. Bogen findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Ønsker du flere bøger og opnå rabat, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på mail: thomaswibling@gmail.com.

Bog HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven. Forløaget Ha det godt. Wibling Coaching

Det siger andre om eventyret

>>Jeg har læst det smukkeste og klogeste eventyr for børn OG voksne med et klart og umådelig vigtigt og gavnligt budskab! Jeg har læst “HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven”. Dette eventyr, med anvisninger på, hvordan vi finder ind til glæde og harmoni, har potentiale til at blive en klassiker. Bogen kan varmt anbefales til alle. Den bør læses op i børnehaver og skoler, så vedkommende og vigtig er den. Den egner sig som dåbsgave, fødselsdagsgave eller bare som en lille, uventet gave på rette tid og sted til mennesker i alle aldre.<<

Anna Grete Telesford, korrekturlæser

>>Jeg anbefaler varmt dette eventyr til alle forældre. Det er tankevækkende højtlæsning. Selv som voksen får man en række vigtige påmindelser med på vejen. Eventyret kan klart anbefales til skoler. Det var en stor succes at læse det op for min 0. og 1. klasse. Børnenes nysgerrighed og opmærksomhed var vakt allerede da de hørte titlen: “HvabeHaren og dyrene i Ha’ det godt-skoven”. De var hurtigt med i dialogen om eventyrets meget relevante budskaber. Et rigtigt godt redskab til kommunikation og debat mellem børn og voksne.<< Lindamarija Levin, lærer >>HvabeHaren er en god bog, der får én til at tænke mere over livet. Man bliver klogere for hvert kapitel. Hvabeharen er god som højtlæsning for børn omkring 5-6 års alderen, og så skal man snakke med børnene om, hvad det er den handler om. Jeg tror eventyret egner sig rigtig godt som frilæsning eller som grundlag for en debat i 4. 5. og 6. klasse.<<

Liv Kondrup 13 år, Egense, Nordjylland