Forlaget Ha’ det godt

Forlaget Ha´ det godt udgiver og leverer bøger, ebøger og lydbøger fra Thomas Wibling. De kan bestilles hos Wibling Coaching eller boghandelen

Forlaget Ha’ det godt fokuserer på, at have bøger, ebøger og lydbøger som på en letlæselig måde formidler inspiration indenfor personlig udvikling, mestring, livsduelighed og empowerment. Ønsket er at gøre det så let som muligt at omsætte relevante og gavnlige principper, metoder og redskaber. At omsætte dem til bedre trivsel og velbefindende og mindre stress og psykisk mistrivsel. Med “at omsætte” menes her, at tage inspirationerne med sig, og at anvende og praktisere dem i hverdagen.

Herunder kan du se et hurtigt overblik over bøgerne i Forlaget Ha’ det godt og du kan læse kort om hver af dem. De er skrevet og udgivet af mig Thomas Wibling.

Kort om bøgerne:

  • 2020: Rejsen til forvandlende tanker. En fabel om Kaptajn Trods og Papegøjen Hængenæb
  • 2018: Trods dine begrænsninger og styrk dine ressourcer indefra (anvendes i RessourceCoaching). En letlæselig bog om at omsætte begrænsninger og udfordringer til læring, ressourcer og trivsel.
  • 2012: HvabeHaren og dyrene i Ha´ det godt-skoven. En bog om personlig udvikling på en eventyrlig måde.
  • 2010: Mental Hovedrengøring. Et mindre hæfte med hurtige tips og fif til en bedre mental tilstand.
  • 2010: Lad ikke et handicap styre dit liv! En letlæselig bog om personlig udvikling og trivsel med et handicap.

Alle bøgerne findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Dog lige med undtagelse af “Mental Hovedrengøring”, der findes som bog og ebog.

Ved at pege på “Forlaget Ha’ det godt ” i hovedmenuen “Shop + det praktiske” kan du vælge den bog du vil vide med om. Hvis du ønsker at bestille én eller flere bøger kan du enten benytte dig af webshoppen, kontakte mig via kontaktformularen eller mail: thomaswibling@gmail.com. Du kan også henvende dig i din boghandel eller online boghandel. Sidst kan du også låne bøgerne kan også lånes på biblioteket eller på www.ereolen.dk.

Rigtig god læselyst

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching - Certficeret Stresscoach og Mastercoach

Vil du vide mere?