Forlaget Ha’ det godt

Forlaget Ha det godt.

Forlaget Ha’ det godt

Forlaget Ha’ det godt fokuserer på, at have bøger, ebøger og lydbøger som på en letlæselig måde formidler inspiration indenfor personlig udvikling, mestring, livsduelighed og empowerment. Ønsket er at gøre det så let som muligt at omsætte relevante og gavnlige principper, metoder og redskaber. At omsætte dem til bedre trivsel og velbefindende og mindre stress og psykisk mistrivsel. Med “at omsætte” menes her, at tage inspirationerne med sig, og at anvende og praktisere dem i hverdagen.

Herunder kan du se et hurtigt overblik over bøgerne i Forlaget Ha’ det godt og du kan læse kort om hver af dem. De er skrevet og udgivet af mig Thomas Wibling.

Kort om bøgerne:

Alle bøgerne findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Dog lige med undtagelse af “Mental Hovedrengøring”, der findes som bog og ebog.

Ved at pege på “Forlaget Ha’ det godt ” i hovedmenuen “Shop + det praktiske” kan du vælge den bog du vil vide med om. Hvis du ønsker at bestille én eller flere bøger kan de kontakte mig via kontaktformularen eller mail: thomaswibling@gmail.com. Du kan også henvende dig i din boghandel eller online boghandel. Sidst kan du også låne bøgerne på biblioteket eller på www.ereolen.dk.

Rigtig god læselyst

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Vil du vide mere?