Bog Trods dine begrænsninger

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching og parterapi Køge, Køge Nord, Solrød, Roskilde, sjælland - Certficeret Stresscoach. Mastercoach og Perterapuet

Kontakt mig hvis du vil købe bogen

Beskrivelse af bogen Trods dine begrænsninger:

Hvad gør du, når du ikke rigtig kan komme ud af din skal? Når du udfordres af manglende overskud og selvværd eller svære vilkår som sygdomme og handicap? Thomas Wiblings egne erfaringer fra et liv med et hørehandicap og lange perioder med svimmelhed, lavt selvværd, stress, depression og angst danner udgangspunkt for bogens trin-for-trin metode til at trodse begrænsninger og få mere ud af tilværelsen. Metoden viser veje til at:

  • få bedre tanker og mere energi
  • tage styring med egen situation
  • få begrænsninger til at fylde mindre
  • træffe bedre valg og finde indre ro
  • lære af udfordringer og begrænsninger.

Bogen er letlæst og fuld af konkrete anvisninger på, hvad du selv kan gøre. Der er fokus på empowerment og selvledelse, for hverken samfundet, arbejdspladsen, skolen eller andre kan forbedre din tilværelse fundamentalt. Det kan du kun selv.

”Nogle gange kan det virke, som om det er omgivelserne, der skal ændres, før du kan handle anderledes og få et bedre resultat. Men omgivelserne kan være svære at ændre på – af og til umulige. Ofte er det lettere at håndtere situationen anderledes …” – Citat fra bogen.

Bogen anvendes i  forløbet ressourcecaoching.

Her får du Trods dine begrænsninger:

Du kan købe bogen i din boghandel (f.eks. www.saxo.com hvor du kan købe alle mine bøger). Du kan låne bogen gratis på ereolen.dk. Bogen findes som fysisk bog, ebog og lydbog. Ønsker du flere bøger og opnå rabat, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på mail: thomaswibling@gmail.com.

Bog Trods dine begraesnsninger. Forlaget Ha det godt. Wibling Coaching