Parforholdstest med partest uenighed om ferie, hvad gør du

Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du?

En ferieperiode nærmer sig og både du og din partner vil holde ferie sammen. Én af jer vil gerne på charterrejse i én uge til sydens varme med all-inclusive. Den anden vi gerne på vandreferie i de Norske fjelde i to uger. Måske er du den af jer der gerne vil ned i varmen og din partner vil nordpå.

OBS: Du er velkommen til at skifte ferieeksemplerne i artiklens parforholdstest ud med et parscenarie om ferie, som passer bedre til jer. Det er jo ikke sikkert, at det er præcist de sammen ferieønsker I har :-). Det kunne være skiferie, bil- og campingferie, sejltur, krydstogt etc.

Se partesten fire svarmuligheder og beslut hvad du ville gøre. Ville du:
 

Afsluttende overvejelser af partest: Uenighed om ferie, hvad gør du?

Hvis du har valgt B eller D er det godt arbejde for dit parforhold! Du håndtere uenigheden på en god og konstruktiv måde med kærlig kommunikation og åbenhed for din partner, og dig selv. Du har fokus på muligheder, som gavner jeres parrelation og kærlighed.

Hvis du har valgt A eller C er du allerede i, eller på vej mod en konflikt, der kan efterlade sår i parforholdet. A og C er hårde og kampagtige fremgangsmåder, og vil sandsynligvis ikke gavne jeres parrelation og de kærlige følelser.

Artiklens parforholdstest har til formål, at få dig og din partner at tænke over, hvordan I træffer beslutninger og håndterer uenigheder, og få dig til at tænker over, hvad der fik dig til at sætte krydset, der hvor du satte det.

Er det svært for dit parforhold at træffe fælles beslutninger og blive enige?

Hvis det er svært for jer at træffer fælles beslutninger og blive enige, og det føles mere som om I hver især kæmper for at få ret, end at finde den en vind-vind løsning, er der potentiale for at blive bedre sammen. I kan søge hjælp til at løse sådanne uenigheder i forskellige anerkendte metoder på internettet eller i bøger.

Kan du og din partner ikke komme videre af disse veje, kan I overveje at at søge professionel parcoaching og parterapi til at håndtere uenigheder. Her får I hjælp til trygt og konfliktfrit at håndtere det. Her anvendes dialogformer som gør det lettere at finde en vej sammen og træffe bedre og mere kærlige beslutninger.

Prøv flere partest:

Tak fordi du læste med og rigtig god fornøjelse med testen og ferien.

Afslappede hilsner

Thomas fra Wibling Coaching

 

Kilde: Testen er lavet ud fra Relationship Quiz: Relationship scenario – what would you do?

 

5 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du? […]

  2. […] Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du? […]

  3. […] Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du? […]

  4. […] Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du? […]

  5. […] Partest: Uenighed om ferie, hvad gør du? […]

Kommentarer er lukkede.