Parcoaching og parterapi nær Køge: SOMMERTILBUD = SPAR 40 PROCENT PÅ SESSIONERNE

Forstå hinanden bedre og genopdag kærligheden, forbindelsen og trygheden.

Thomas Wibling - Wibling Coaching - Stresscoaching, Ressourcecoaching og trivselscoaching, parcoaching - Certficeret Stresscoach og Mastercoach

Kom i gang hurtigt...

Parcoaching og parterapi giver klarhed, dybere forståelse og forbindelse til hinanden på trods af forskelligheder og konflikter. Konflikter og udfordringer opløses og forløses og værktøjer til at skabe positive forandringer og værktøjer trænes. Det er samtidig med at I værner om og styrker jeres relation og kærlighed.

Parterapi og parcoaching i Køge, Køge Nord, Solrød, Solrød strand- løs problemer og parforholdetInvestér i parcoaching og parterapi hvis:

 • Kærligheden og forbindelsen er forsvundet og svær at genfinde.
 • Livssituationen er kompliceret og konfliktfyldt og svær at komme videre til bedring.
 • Tosomheden, nærheden og fællesskabet er forsvundet og ønskes genfundet.
 • Romantikken, drømmene og håbene er gledet ud af forholdet og skal kickstartes.
 • Tanker, følelser og adfærd står i vejen og komplicerer parforholdet skal opløses.
 • Dialogen, tiltrækningen og længslen efter hinanden trænger til at blive styrket.
 • Sexlysten, seksualiteten og tændingen på hinanden er gået i hårdknuder.

De vigtigste formål med parterapi

Der kan være flere forskellige formål og ønsker med parterapien, og I vælger naturligvis helt selv, hvad der er vigtigt for jeres parforhold og relation at arbejde. Her er er nogle af de gennemgående og fundamentale formål. At:

 • Designe et nyt billede og bedre oplevelse af din partner og dit forhold.
 • Genromantisere forholdet og komme tættere på hinanden.
 • Restrukturere frustrationer og tilbagevendende ubehagelige situationer.
 • Opløse hårdknuder og ubehagelige følelser som f.eks. frustration, vrede og anspændthed.
 • Forme en ny mening og vision om parforholdet som kilde til glæde og tilfredsstillelse.

Kom trygt videre og genfind kærligheden og lysten til hinanden

Det at blive lyttet til, forstået og mødt i det svære og sårbare og hinsides dette, at komme til live og genopdage den gode energi, er vigtigt. Det skaber og bevarer det smukke, skønne og eventyrlige ved et parforhold og kærligheden. Parterapien banner vejen til at genopleve forelskelsen.

Parterapien foregår ved at der i sessionerne fokuseres på, at der overvejende er samtale og kontakt mellem jer. Jeg fungerer som styrende coach og terapeut og guider og sikre kvalitet og fremgang i jeres proces. Jeg vil sikre at jeres samtaler overvejende foregår i et samspil, hvor der:

 • Lyttes uden fortolkning, vurdering og analysering.
 • Er en bevidst dialog med plads til jer begge.
 • Følges simple og effektive trin og principper.
 • Er tryghed, så der opstår nærhed og kontakt.

Når en relation, et parforhold og en dialog mestre de punkter, fremelsker det imødekommenhed, nærhed og forbindelse. Det eliminerer og healer ubehagelige situationer og tilstande. Der bliver bedre plads og rum til den vi er, det vi har brug for og det vi ønsker og længsels efter.

Kom godt i gang med at løse udfordringer i parforholdet

Sessionerne varer typisk 90 minutter. Ved første samtale er der sat en halv time ekstra af til forventningsafstemning, introduktion og til at vi lærer hinanden lidt at kende. Det er vigtigt, at I oplever at processen, trygheden og tilliden er på plads. Ellers er det ikke det rigtige rum for jer at arbejde med parfoldet. Efter første samtale vurderer I om vi skal forsætte samarbejdet om jeres proces.

Priser og mødeform

Se priser her. Parcoaching og parterapien, og særligt de første samtaler, foregår fysisk på midt sjælland i mine lokaler nær Køge, Køge Nord, Solrød Strand og Roskilde. Online kan være en mulighed, når vi er kommet godt i gang og trygheden er på plads.

Jeg anvender både coaching og terapi for at styrke og øge udbyttet af jeres proces og investering. Læs eventuelt om hvorfor jeg kombinerer dem i min artikel om forskellen på terapi og coaching.

Har du eller I spørgsmål eller ønsker at høre nærmere, så kontakte mig endelig.

Hvad er en Imago-terapuet?

En imago parterapeut er specialiseret i at hjælpe par med at overvinde konflikter og problemer i parforholdet og genskabe kontakten. Imago-teknikker og -metoder er trygge og strukturerede måder til at mindske parforholdsproblemer og til at forbedre parrelationen, kommunikation og genskabe kontakten og forbindelsen mellem parterne. Imago-terapi er parterapi og relationsterapi, der blev udviklet i 1980’erne og som i dag er på vej til videnskabeligt gennembrud.

Kendetegnende for en imago parterapeut er deres tro på, at parforhold kan være en kilde til personlig vækst og udvikling. Terapeuten tror på, at det er muligt for par og relationer at skabe et mere tilfredsstillende og harmonisk forhold via dybdegående kommunikation og forståelse af parternes behov og ønsker.

Imago-parterapi skaber en trygt og støttende rum, hvor parforholdet kan åbne op og dele deres følelser, tanker og oplevelser. Terapeuten støtter parret i at identificere de dybere følelser, erindringer og erfaringer, og identificere og mindske eventuelle konflikter og uoverensstemmelser, der kan være til stede i forholdet og påvirke forbindelsen, samværet og samspillet negativt.

Imago parterapeuten vil typisk opbygge og for stærkere forbindelsen mellem parterne via metoder og principper, der hjælper med at styrke samspillet og forståelsen for hinanden. Dette sker via en række teknikker og øvelser, såsom dialog og spejling, som hjælper til at kommunikere mere effektivt og forbedre relationens forbindelse. De vil også træne parret i at udvikle evnen til at lytte og vise empati over for hinanden, så problemer i parforholdet træder i baggrunden og giver plads til løsninger.

Imago-parterapeuter der er uddannet i imago-terapi og har ofte stor erfaring og en baggrund i psykologi eller terapi. De vil have en dyb forståelse af, hvordan relationer fungerer, og vil have træning og erfaring i at hjælpe par med at skabe mere tilfredsstillende og harmonisk forhold.

Imago kan træne og hjælpe par med at:
 • Løse problemer i parforholdet.
 • Genskabe lysten til hinanden og oplevelsen af at være forbundet.
 • Glæde, kærlighed og kreativitet styrkes igennem sårbarhed og autencitet.
 • Skifte fra konflikt til kontakt og skabe den nødvendige tryghed for begge parter.
 • Genetablere håbet og skabe en fælles vision om et godt parforhold.
 • Designe eller genetablerer en fremadrettet vision for parforholdet.
 • Ændre lytte- og talemønstre og træne bedre kommunikationsmønstre.
 • Lære par at være sårbare sammen og dele det følsomme.
 • Skabe bevidsthed om virkningen af din adfærd overfor din partner.
 • Skabe indsigt i hvad der giver næring til henholdsvis de negative og positive mønstre.
 • Udvikle gensides empati, medfølelse og omsorg.
 • Bevæge jer fra individuel til relationel sundhed.
 • Hele livshistoriske sår og traumatiske oplevelser.

Kontakt mig og forny jeres parforhold...

Parcoaching og parterapi via Imago

Jeg tager udgangspunkt i Imago teknikker og metoder. Jeg er medlem af Imago-foreningen. Nederst her på siden kan du læse mere om hvad en Imago terapuet er og kan.

Imago-foreningens logo - Imago Parterapi og parcoaching