Indenfor personlig udvikling er ægte personlig vækst at være troværdig mod den du er. Det er at navigerer med os selv inden for de rammer og normer, som er stukket ud af andre. Det kræver en masse vilje, selvindsigt og en stor indsats.

Det kræver at du tager udgangspunkt i den du er. Ikke hvad du tror du er eller hvad andre forventer af dig. Du skal være troværdig og ægte. Du står ved dine følelser, oplevelser, handlinger og det der rører sig inde i dig.

Her er 4 vigtige nøgler der karakteriserer et menneske i personlig vækst:

  • Tager ansvar for egne handlinger og oplevelser
  • Tager ved lære af egne fejl
  • Er bevidst om, hvad du siger og gør
  • Kender dine egne værdier og ved hvordan du efterlever dem.

Ja, det virker ret ligetil, men ikke altid let. Grunden er at mange rammer og normer lærer os, at vi ikke må være os selv. At det er forkert at være os selv. Vi skal i stedet tage mere hensyn til omgivelserne end til os selv.

Mine erfaringer gennem livet har lært mig at jo mere autentisk jeg er, jo mere jeg er hjemme hos dig selv og hviler i dig selv. Jo mere effektiv, kreativ og produktiv er jeg. Samtidig føler jeg mig mere glad, energisk og at jeg er på mit rette sted – både privat og jobmæssigt, mentalt og følelsesmæssigt.

Kunsten er at navigere indenfor rammer og normer samtidig med, at du er så autentisk som muligt. Jo mere du kan det jo bedre og mere autentisk vil du opleve dig selv og jo mere værdifuldt føles dig dit liv for dig.

Jeg tilbyder følgende kurser i personlig vækst: