Kender du det at livet går dig imod, og at du oplever det nærmest umuligt at overvinde modgangen? Har du oplevet, at netop som du har overvundet den første, opstår der en ny og større, som kræver endnu mere at overvinde?

I sin bog “Halv mand – Helt menneske” fortæller René Nielsen om hans liv, som har været fyldt med forhindringer og modgang, som kun de færreste ville overvinde, og opnå et godt og bemærkelsesværdigt liv, og blive en inspirationskilde til andre mennesker.

René Nielsens historie er bevægende og imponerende og den vækker hele følelsesspekteret. René fortæller, hvordan han i det meste af sit liv, er blevet udsat for hårde og umenneskelige oplevelser og udfordringer, der toppes af hans tragiske togulykke, hvor han mister …

… Begge sine ben, og hans imponerende kamp for igen at få et godt og meningsfuldt liv.

Med sin evne til at holde sig selv fast på sine mål og sin stålsatte vilje overlever René Nielsen sin togulykke og træner kæmper sig mål for mål tilbage til et værdigt liv og vinder den ene Paralympics medalje efter den anden – Et liv med resultater der kun kan indgyde den dybeste respekt. René Nielsen har løftet handicapidrætten i Danmark og er en inspirator og forbillede for, hvordan man ved at være åben for muligheder, målrettet og viljefast kan forbedre sin situation og overvinde selv de mest utænkelige udfordringer.

Bogen er velskrevet, medrivende, spændende og lærerig, og kan så absolut anbefales. Du kan købe den her: www.saxo.com. Du kan også låne den på biblioteket.

Rigtig god læselyst!