Et samarbejde mellem Netdoktor og Handicapportalen kombinerer informationer fra faglig viden og faktuelle oplysninger med de mere bløde historier fra mennesker der har et handicap.

Thomas Wibling – Hørehæmmet (Foto: Handicapportalen)

Jeg blev kontaktet af journalist Michael Kahr Jørgensen fra Handicapportalen der spurgte om jeg ville stille op til et videoportræt om det at leve med nedsat hørelse. Michael Kahr Jørgensen fortalte at Netdoktor og Handicapportalen havde indgået et samarbejde hvor Netdoktor skulle stå for faglige og faktuelle oplysninger, og Handicapportalen skulle stå for portrætter af mennesker med handicap. Formålene med portrætterne er, at give et indtryk af hvordan det er at leve med et handicap. En god måde at skabe bredere information og kendskab til handicap, så jeg sagde naturligvis “Ja tak” til opgaven. Klik her for at se videoportræt af mig: Et liv som hørehæmmet

Samarbejdet mellem Netdoktor og Handicapportalen er også mundet ud i andre interessante…

… Beskrivelser og videoportrætter af flere forskellige typer af handicap. Du kan se mere om resultatet af samarbejdet her: