Kaizen er en filosofi der anvendes til at skabe løbende forbedringer i virksomhedens processer. Små forbedringer der fjerner det unødvendige, reducerer omkostninger og øger tilfredsheden hos virksomhedens medarbejdere og kunder.

Med bogen “Kaizen” præsentere forfatteren Robert Maurer hvordan filosofien kan anvendes i vores hverdag. Hvordan vi kan gøre forandringer sjove og overkommelige samtidig med at vi sikre os, at vi ikke falder tilbage til det vi plejer. Bogen lære os små ændringer der på sigt skaber store vedvarende og motiverende forbedringer.

I bogen inddrager forfatteren eksemplar på mange simple små forandringer fra hverdagen. Eksempler som mange af os kan genkende fra os selv, og som vi direkte kan bruge. Det kan være du ønsker sundere spisevaner. Så spis et styk frugt mere om dagen i stedet for 6 stykker, eller hvis du vil drikke mindre sodavand. Så køb en flaske med mindre indhold i stedet for at stoppe helt.