Forestil dig at livet køre på skinner og alt er som det skal være. Du er på vej mod dine største drømme i dit liv og pludselig er uheldet ude. Du mister førligheden og dit liv ændre sig radikalt og dine drømme synes uden for rækkevidde…
Dette er hvad Jason Watt oplevede. Han var på vej mod sin største drøm – at køre i Formel 1 klassen – og pludselig binder en motorcykelulykke ham til en kørestol resten af livet.
Jason Watts bog “Fordi jeg vil” er en spændende og gribende beretning om hans tur ned i grøften og hans seje kamp tilbage til et bemærkelsesværdigt liv, som en af de allerbedste racerkøre. Det er en usentimental historie som prikker til hele følelsesspekteret. Absolut en bog der er værd at anbefale.
God læselyst!

Jason Watt: Fordi jeg vil
People´s Press 2007
ISBN: 978-87-7055-250-9