At skabe forandringer kræver ofte at vi tilpasser vores tanker og vaner, så de udmønter sig i nye handlinger og adfærd.

Affirmationer er, at vi gentager positivt ladede ord og sætninger. Efter en periode lagres de i underbevidstheden så de bliver en del af vores ubevidste tanker. Med andre ord udskifter vi en negativ CD med en positiv en af slagsen. Affirmationer bygger på ideen om,…

…at vi får mere af det vi tænker på. Affirmationer er et slags mantra, der er udformet til dit behov. De styrker dit fokus mod det du ønsker mere af og ændre dine tanker, følelser og handlinger i en god retning. Det er vigtigt, at affirmationer er positivt formuleret. Her er et par eksempler på styrkende affirmationer: “for hver dag og på alle måder bliver jeg bedre, bedre og bedre”, “Jeg kan lide mig selv”, “Jeg er smilende”, “Jeg er god” og “Jeg er sund og rask”.

Udform den eller de affirmationer der passer til dig. Gentag dem for dig selv flere gange hver morgen og aften, og derudover så ofte du kan. Jo mere du gør det, jo mere bliver affirmationerne en del af dig.